Voordelen voor de leden

Enkele ondernemingen in de horeca snappen niet wat voor voordelen er zijn voor de leden. Ze hebben daardoor niet de behoefte om zich aan te sluiten bij de organisatie. Bedrijven die zijn aangesloten bij de organisatie komen in aanmerking voor verschillende kortingen. Dankzij de samenwerking van de organisatie en de partners konden er afspraken gemaakt worden over de kosten van aangesloten bedrijven. Er is gekozen voor partners met lage prijzen en gunstige voorwaarden. Verder is er gelet op ervaring in de horeca en serviceniveau. Leden kunnen besparen op kosten van verzekering, telecom, creditcards, afval en nog veel meer. Speciaal voor deze groep en de huidige leden zullen enkele voordelen worden behandeld.

Verzekering

Bedrijven kunnen verschillende verzekeringen sluiten die kwalitatief goed zijn en zeer lage premies hebben. Er is voldoende informatie over het aanbod aan verzekeringen en de preventiemaatregelen. Bedrijven kunnen er ook terecht voor een verzekeringscheck, die geheel gratis is. Tijdens de check wordt gekeken naar de verzekeringen, de bijbehorende dekkingen en polisvoorwaarden en hoe het bedrijf kan besparen op de premie.

Energie besparingrestaurant-939434_960_720-1

Leden maken aanspraak op scherpe leveringstarieven. Ook zijn er uitstekende contractvoorwaarden. Verder bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een eigen servicedesk, en een eigen energypanel die inzicht geeft in energiegegevens.

Telecom besparing

Speciaal voor de leden zijn er samenwerkingen aangegaan met telefoon netwerken om kwalitatief goede telefonische oplossingen te bieden aan leden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Leden kunnen besparen op mobiele telefoniekosten, vaste telefoniekosten en internetkosten.

Verder kan er bespaart worden op afvalkosten. Er wordt nagegaan of het afvalproces goed geregeld is en als er niet te veel wordt betaald. Daarnaast wordt er ook bekeken als het efficiënter en goedkoper kan. Als het om muziekkanalen gaat, zijn er goedkope abonnementen voor de leden. Er zijn nog vele kortingen zoals extra korting bij automatische betaling en extra lage commissies bij betaling met een visa en mastercard.